BREZSTIČNI RAZKUŽEVALNIK

Dezinfekcija rok s sredstvom IZAEFFECT

Stojalo za razkuževanje z brezstičnim dispenzorjem RS 108

Želite vašim strankam, gostom ali zaposlenim ponuditi prijazen in varen način razkuževanja rok?

TEST: EN1500

Namen in uporaba

Obiskovalci  javnih prostorov se že nekaj časa izogibajo razkuževanju, saj imajo  neljube izkušnje z načini apliciranja in vsebino razkužil. Ali je sredstva, ki pride na roke preveč,  ali jim umaže oblačilo, ali pa je zelo nerodno za uporabo in jim vzame preveč časa, da razvozlajo kako priti do razkužila. Mnogi so na svoji koži že občutili spremembe ob uporabi nepreverjenih razkužil, ki  izsušujejo kožo in poškodujejo vrhnje plasti kože in so ob pogosti uporabi tudi obremenilna za naše zdravje.

RS 108

Zelo opazno in lično stojalo za razkuževanje RS 108,  bo ob vstopu gosta prijazno povabilo k razkuževanju. Z opisom biorazgradljive vsebine, ki ne vsebuje alkohola pa se uporabnika informira, da je poleg varnosti poskrbljeno tako zanj kot za okolje.

​Kovinsko stojalo z brezstičnim baterijskim dispenzorjem omogoča najbolj varčen in higiensko varen način, saj se ob razkuževanju ni potrebno ničesar dotikati. En liter razkužila zadostuje 1200 brizgom. Teža razkuževalnika je  8,6 kg.  Naprava potrebuje za delovanje baterije AA – 6 komadov.

Dezinfekcija rok s sredstvom IZAEFFECT

IZA effect za  dezinfekcijo rok  je dezinfekcijsko sredstvo na bazi vodikovega peroksida. Vodikov peroksid se že vrsto let uporablja kot dezinfekcijsko sredstvo, saj je učinkovit in v nizkih koncentracijah nima škodljivega vpliva na zdravje ljudi in okolje.  IZA effect reagira z vsemi organskimi materiali, kar vključuje tudi biološke membrane bakterij, gliv, plesni, spor in virusov. Zato je učinkovito dezinfekcijsko sredstvo proti tem organizmom. Vendar v svoji osnovi vodikov peroksid hitro razpade in se razgradi, zato smo z novo inovativno formulacijo podaljšali čas delovanja in dosegli popolno učinkovito uničenje mikroorganizmov. 

Dezinfekcijsko sredstvo je testirano v laboratoriju na 30 ljudeh različnih starosti in tipov kože.

Ocena – EXCELLENT (Odlično)

Roke pred dezinfekcijo dobro operete. Osušite in popršite po rokah. Pustite, da se posuši. V primeru, da postane koža suha – male bele pikice na koži – pomeni, da je koža presušena, v tem primeru svetujemo uporabo vlažilne kreme za roke